Facebook
Twitter
Instagram Euro 2024 Broşürü
Belhandától javaslat az UEFA EURO 2024-re
Škrtel: Minden focista focizni akar Törökországban
Napoleoni és Clichy: Törökországban az emberek fociért élnek

Törökország készen áll felszállni az UEFA EURO 2024-re
Ryan Babel: Isztambul egy csodálatos város


 

LÁTOMÁS
Törökország az 'a világ kedvenc játéka'ígéretét képviseli, amely egyesíti az embereket az élet minden területéről.

A világ egyik vezető európai turisztikai célpontjává és földrajzi középpontjává szeretnénk kiterjeszteni az UEFA EURO 2024-et szélesebb közönségre, és megosztani ezt a tapasztalatot valamennyi nagy nemzettel.

Innen jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy elősegítsük a beilleszkedés sokszínűségét és hozzáférhetőségét a játékban.

Meg fogjuk osztani a szenvedélyünket a nagyszerű ország csodáival és a tartós örökséggel mindenkinek. Együtt fogunk osztani.


 

YILDIRIM DEMİRÖREN
A TÖRÖK FOCI SZÖVETSÉG ELNÖKE
Yıldırım Demirören

Minden szívünk 2024

Tdobál, mint a legfiatalabb európai nemzet Törökországnak az UEFA 2024-es jelöltje nemcsak döntő fontosságú az ezen a területen élő embereknek, hanem Európa számára is.

A 17 év alatti népességünk 28,7% -ának köszönhetően annyira izgalmas elképzelni, milyen nagyszerű lenne az EURO 2024-es fogadás, amely a hazánkban a labdarúgás iránti érdeklődést és szeretetet táplálja. Annak ellenére, hogy a fiatal stadionokkal a lehető legnagyobb kényelmet biztosítjuk a versenyző csapatoknak, izgatottak vagyunk, hogy felejthetetlen pillanatokat nyújtsanak a futballszurkolóknak, akik meglátogatják országunkat, és megtapasztalják török ​​vendégszeretetünket.

Amellett, hogy hozzájárul a nemzetközi labdarúgó UEFA EURO 2024 lesz a csúcs a török ​​labdarúgó szövetség küldetése fejleszteni foci az alulról a legmagasabb szakmai szinten.

Törökország legjelentősebb referenciája az európai bajnokság ünnepi légkörben történő szervezésében és a legmagasabb versenyképes helyszínként az UEFA Champions League 2009-es UEFA-kupa és a 2013-as FIFA U20-as világbajnokság döntőjében megosztott stadionok egyedi tapasztalatai. Az ilyen tapasztalatok gazdagabb verzióját szeretnénk újra felajánlani az egész világnak.

Barátaink, akik Törökországba utaznak a labdarúgáshoz és az európai civilizáció közös nyelvéhez, az ősi földek gazdag történelmét és emlékeit visszaadják a kulturális és társadalmi életből, amikor hazájukba térnek vissza. A futballszurkolók számára új lámpát fogunk alkotni nemzeteink labdarúgás iránti szeretete és a két kontinensünket ötvöző, gazdag történelmi szerkezetünk révén. Meghívjuk az embereket, hogy osszák meg Törökországban a labdarúgás iránti szenvedélyünket

A polgárok és a kormány teljes mértékben támogatja ezt az eseményt. Törökország olyan labdarúgó nemzet, ahol a labdarúgás egyesítő és békés hatalma a legteljesebb mértékben élvezhető. Mindenki biztos lehet abban, hogy a labdarúgás emberi erőforrás-szervezési képességével és csúcstechnológiai stadionjainkkal való szenvedélye mellett készen állunk egy sikeres európai bajnokság átadására.

Az egész világra szóló hívásunk; Nézzük együtt az EURO 2024-et....

— több — 

MIRCEA LUCESCU
NEMZETI CSAPAT EDZÖJE
Mircea Lucescu

Törökország pedig most veszi a színpadot.

Közel 60 éves labdarúgó karrierem során Törökországban mindig is különleges helyet foglaltam el mind az országban, ahol először 1963-ban viseltem a romániai válogatottat, mind pedig a 2000-es évek elején elért Galatasaray és Beşiktaş eredményeit.

Bár az elmúlt 12 és fél év alatt Ukrajnában és Oroszországban tett kötelezettségvállalásaim miatt távol voltam Törökországtól, soha nem szüntettem meg az országgal való kapcsolataimat az ottani barátságomnak köszönhetően. A török ​​rangidős nemzeti csapatot 2017 augusztusa óta láttam el. Külső nézőpontból elmagyarázhatom Törökország és a labdarúgás közötti kapcsolatot a múltból a mai napig a legjobb módon.

Tanúja voltam Törökország átalakulásának minden szempontból, és a futball csak egy része. A labdarúgásban való befektetések óriási növekedést mutattak, és az infrastruktúrák csak jobbak voltak. Az egyetlen dolog, ami nem változott, az a nagy szenvedély ebben a sportban az országban.

Ismert tény, hogy Törökország, ahol hatalmas érdeklődés van a labdarúgásban és az európai szintű versenyben, többet jelent, mint egy játék, és évek óta nagy nemzetközi versenyen szeretnénk meghódítani.

Törökország korábban bejelentette a három európai bajnokságon (egyiket mint társigazgató) a hivatalosan benyújtott pályázatot, és hivatalosan is benyújtotta ajánlataikat az EURO 2024 színpadra. Törökország sokkal erősebb és tapasztaltabb, mint valaha. Jelentős előnnyel bírnak a többi tagjelölt országban.

Törökország legnagyobb előnye a lelkesedés. Lehet-e olyan ország, amely eseményeket szervezett, mint például az európai bajnokság és a világbajnokság, a múltban olyan lelkesedéssel, mint Törökország? Képzelje el a rajongók szenvedélyét a futballisták szervezői és önkéntesei!

A külföldi barátok meleg fogadtatása és fogadtatása Törökországban évente több millió turistát vonz ide. Ebben a tekintetben biztos vagyok benne, hogy bárki, aki Törökországba utazik az Európa bajnokságon, fantasztikus élményben lesz része.

Miután sikeresen átadta a 2005-ös UEFA Bajnokok Ligája döntőjét az UEFA Kupa döntőjében, ahol a trófeát a Shakhtar és a 2013-as FIFA U20 Világkupa döntőjével felemeltem, Törökországnak bizonyított szervezeti képessége van.

Az egyik legerősebb elem, amely Törökország jelképességét erősíti, a kormányzati támogatás és az államilag vezetett stadion-projektek, amelyek még mindig folytatódnak. A 32 új stadionprojekt közül 14, melyet Európa legkorszerűbb stadionjainak nevezhetünk, már befejeződtek és a maradékokat 2019-ben véglegesítjük. Európában nincs más olyan ország, amely ilyen áttörést hozott.

Törökország pedig most veszi fel a színpadot!

Törökország főedzőjeként én is szívből támogatom ezt a jelöltséget. A török olimpiai válogatott, aki részt vehet az EURO 2024-ben a megújult nemzedék fogadóinak, szenvedélyes támogatást kap a török néptől, és egyedülálló inspirációt ad a fiatal játékosoknak.

Amikor az UEFA Végrehajtó Bizottsága 2018 szeptemberében összehívja az EURO 2024-es gazda nevét, biztos vagyok benne, hogy nem fognak közömbösek a Törökország feletti világító fényhez.

— több — 

BARIŞ TELLİ
UEFA EURO 2024-ES TÖRÖKORSZÁG KÉPVISELŐJE
Turnuva Elçisi Barış Telli

A jatek, ami mindenfele nehezseg es versenytars ellen a fizikai eröfeszites es jartassagra van szükseges, a sportolo , aki a versenyen vagy tevekenysegben a megfelelö szemelynek nevezett. Telli Barış is igy embernek nevezett, aki az europai bajnoka lett, nagyon jo modell az uj generacioknak.

Telli Barışnak a legfontosabb különbsege a ligaban, kupaban es az europai bajnoksagban jatszo sportoloktol hogy, ö vilagitja meg a mindig almodo es az almait megvalositani probalo sportolok karrier utjait.

A focinak a csucs pontjaba erkezett Telli Barış , mint a legkivalobb minösegü nemzetközi verseny környezetekben harcolt, mint jatek szerelmet nem engedmenyeket tett. 1993 Aprilis 4- en csak 4 eves koraban amikor kiment a hazajabol focizni, a balasetet szenvedett es elveszette a jobb labanak a terd aranyat. De mindazonattal ö lett az amputalt nemzeti csapattal az Europai Bajnok, megnyerte a Bajnok Klubok kupajat es tett a harmadik helyen a vilagon . Ezen kivül a gol kiralya lett es megvalasztottak a legjobb sportolokent a versenyen.

Labdarugas valamint, ö jatszik tenisz, atletikaban pedig harom különbözö kategoriaban tud versenyezni, a szaz meteres futas, nagy ugraban es hosszu ugrasban levö jo eredmenyei azt mutatja nekünk ,hogy ö nagyon jo es sikeres sportolo. A Gazi Egyetemi Testnevelesi Karot befejezett meg ,ezzel az uttal Telli Barış Törökorszag az elsö testnevelesi tanara lett.


— több —

 
VÁROSOK ÉS VENDÉGEK
Şehirler ve Stadyumlar

 
HÍREK
Haberler

Footer Footer